Komise rozhodčích fotbalového svazu v Charitě Opava

05.09.2007 - O tom, že rozhodčí se nepohybují jen na hřišti se přesvědčili na střediscích v chráněných a rehabilitačních dílen a Wellness centra v Charitě Opava. Tato střediska si prošli v úterý 4. září členové Komise rozhodčích Okresního fotbalového svazu Opava, kteří přijali pozvání jako poděkování za červnovou akci Pomozte postiženým dětem.

„Je zde vidět, že zdravotně postižení se umí plnohodnotně zapojit do pracovního procesu, pokud k tomu mají podmínky,“ řekl Ing. Kašný, předseda komise, když viděli pracoviště chráněných dílen. Ocenili také práci zrakově postižených masérů ve Wellness centru.

Andreas Drastík, místopředseda komise, závěrem uvedl: „Jsme rádi, že prostředky, které se nám daří získávat na akci Pomozte postiženým dětem, putují právě na jedno ze středisek Charity Opava. Jsme přesvědčeni, že dary sponzorů jsou smysluplně využívány.“
Marek Chovanec