Koledníci, zbystřete, součástí koledování bude opět soutěž o nejlepší tříkrálové foto

19.12.2023 - Koledníci, pozor! I letos Vás čeká oblíbená soutěž o nejlepší foto z koledování v Tříkrálové sbírce! Patronát nad soutěží přebral tak jako v předchozích letech týdeník REGION OPAVSKO, a tak se výherci mohou těšit nejen na zajímavé ceny, ale i na to, že jejich fotografii uvidí tisíce čtenářů právě v tomto týdeníku.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Koledníci Tříkrálové sbírky musí pořídit foto své kolednické skupinky nebo jakékoli zajímavé či netradiční situace během koledování a snímek odeslat do 20. ledna 2024 na e-mail trikralovka-selfie@charitaopava.cz. Vzápětí nato se sejde tříčlenná komise, která bude anonymně hodnotit jak originalitu fotografie i kostýmů koledníků, tak celkový dojem ze soutěžního snímku. Zasednou v ní redaktorka partnerského týdeníku REGION OPAVSKO Tereza Pustková, radní Charity Opava Jan Petkov a mistr dřevařské dílny sociálně terapeutické dílny Radost a úspěšný fotograf Petr Kubesa. Na vítěze čekají hodnotné knižní poukázky, nejlepší snímky budou posléze zveřejněny i se jmény autorů v týdeníku REGION OPAVSKO.

Všechny fotografie budou vedle toho vystaveny i na webu Charity Opava a uvidíte je také před slavnostním vyhlášením Tříkrálové sbírky 2024 a kulturním programem pro koledníky v úterý 6. února v opavském kině Mír.

Tak neváhejte a foťte! Těšíme se na Vaše snímky.