Koledníci, pospěšte si! Termíny na zaslání fotek a povídek do soutěží se krátí!

15.01.2020 - Stejně jako loni vyhlásila Charita Opava pro koledníky Tříkrálové sbírky 2020 dvě tvůrčí soutěže o zajímavé ceny - soutěž o nejkrásnější tříkrálové foto nebo selfie a soutěž o nejlepšího tříkrálového spisovatele. Obě soutěže ale mají uzávěrku již za několik dní, proto neotálejte!

Soutěž o nejkrásnější tříkrálové foto nebo selfie, které můžete posílat na adresu trikralovka-selfie@charitaopava.cz, vyhlásila Charita Opava jako již tradičně spolu s týdeníkem REGION OPAVSKO. Uzávěrka soutěže je ve středu 22. ledna 2020 a hned druhý pod odpoledne se sejde odborná tříčlenná porota, která anonymně vybere ze všech došlých snímků ty nejlepší. Vítězná fota budou zveřejněna v REGIONU OPAVSKO i na webových stránkách Charity Opava a jejich autoři vyhrají knižní poukázky. Hodnotí se originalita fotografie i kostýmů a celkový dojem.

Soutěž o nejlepšího tříkrálového spisovatele proběhne letos teprve podruhé. Patříte-li k těm, kteří rádi píší příběhy nebo básničky (ať už jste velcí nebo ještě malí), je tato literární soutěž určena právě Vám. Napište nám o svých zážitcích z koledování. Stačí pár řádků, ale můžete se také rozepsat a zaznamenat, co pěkného nebo i smutného jste během příprav nebo samotného koledování zažili. Co Vás rozesmálo, dojalo či rozplakalo. Příspěvky ale můžete posílat mail tks@charitaopava.cz už jen do pátku 24. ledna 2020. Proto neváhejte! Také nejlepší literární dílka zveřejníme a jejich autory odměníme spolu s autory vítězných fotografií při slavnostním vyhodnocení Tříkrálové sbírky v opavském kině Mír ve středu 29. ledna 2020 v 16 hodin.

Hodně štěstí!

 

 

 

 

Děkujeme partnerům