Koledníci, čeká na vás mnoho soutěží, vyhrát můžete i mobil P9 LITE 2017!

13.12.2017 - Chytré mobilní telefony Huawei P9 LITE 2017, poukázky na knížky podle vlastního výběru či vstupenky do aquaparku. To jsou některé z cen, které čekají koledníky dobročinné akce Tříkrálová sbírka.

Chytré mobilní telefony Huawei P9 LITE 2017, poukázky na knížky podle vlastního výběru či vstupenky do aquaparku. To jsou některé z cen, které čekají na koledníky dobročinné akce Tříkrálová sbírka. Připravena je řada soutěží, mezi nimiž nebude chybět ani soutěž o nejlepší tříkrálovou fotografii nebo selfie, nad níž i tento rok převzal patronát týdeník REGION OPAVSKO.

„Noví koledníci na Opavsku se můžou stále hlásit na mail gilikova@charitaopava.cz či telefonní číslo 604 175 518,“ vzkazuje koordinátorka Tříkrálové sbírky Marie Gilíková. „Všichni pomůžou dobré věci, děti se zároveň můžou opět těšit na odměny a soutěže včetně té oblíbené o nejlepší Tříkrálové selfie a další o chytré mobilní telefony,“ dodává Marie Gilíková.

A jak soutěžit o nejlepší selfie? Koledníci musí pořídit foto nebo selfie své kolednické skupinky a snímek odeslat do 18. ledna 2017 na e-mail trikralovka-selfie@charitaopava.cz. Komise bude hodnotit originalitu fotografie i kostýmů a celkový dojem. Ty nejlepší snímky pak najdete v týdeníku REGION OPAVSKO, který je patronem soutěže. Vyhodnocení všech soutěží, jejichž podrobná pravidla najdete na stránkách Charity Opava, proběhne v lednu 2017 v kině Mír a následně budou jména výherců uveřejněna na webových stránkách Charity Opava. 

Pojďte s námi koledovat, zajímavé ceny možná čekají právě na vás!

Děkujeme partnerům