Klienti Charity Opava zpívali

12.03.2010 - Organizace Rotary Club Opava International uspořádala pěveckou soutěž pro handicapované...
V prostorách Církevní konzervatoře na Beethovenově ulici v Opavě se ve čtvrtek 11. března uskutečnilo místní kolo pěvecké soutěže „Začarovaná písnička“, kterou pro lidi s handicapem uspořádala organizace Rotary Club Opava International.
 
V kategorii nad 16 let vystoupili také klienti sociálně terapeutické dílny RADOST Charity Opava Eva Rohovská a Petr Novák. Na kytaru je doprovázela pracovnice Radosti Martina Stoklasová. Evička zazpívala starý hit Červená řeka, který kdysi proslavil stálici pop-music Helenu Vondráčkovou, Petr si do soutěže vybral píseň Nad stádem koní od skupiny Buty.
 
Soutěž proběhla za velkého zájmu a konkurence byla silná. Porota, níž zasednul také známý sbormist Karel Kostera, to neměla vůbec jednoduché. O to více je potěšující, že na krásném 2. místě se umístila naše uživatelka Eva Rohovská. Spokojená byla jak ze svého úspěchu, tak z krásných cen. Za svůj výkon si totiž odnesla webovou kameru, tričko a sladkosti. Smutný nemusel být ani Petr, protože i on si vyzpíval alespoň cenu útěchy.

Děkujeme partnerům