Kávu Vám na basketu připraví Kašpar, Baltazar a Melichar

08.01.2022 - Na fanoušky opavského basketbalu, kteří navštíví v opavské hale ve čtvrtek 13. ledna zápas s Kolínem a v sobotu15. ledna s Ostravou, čeká překvapení. Nejen, že si ve vestibulu budou moci koupit kávu ve speciální pojízdné KAVÁRNĚ PRO RADOST, kterou provozují klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost, ale výjimečně jim ji připraví Tři králové. Díky vstřícnosti BK Opava zde totiž bude probíhat koledování Tříkrálové sbírky.

Proticovidová opatření letos umožní lednové koledování Kašpara, Melichara a Baltazara jen v některých domácnostech a v menším rozsahu než předloni. I proto připravila Charita Opava, která tradiční Tříkrálovou sbírku pořádá, řadu možností přispět také jinými způsoby. Jedním z nich je právě koledování na zápasech opavských basketbalistů, kteří jsou dlouhodobými partnery sociálně terapeutické dílny Radost.

Vybrané peníze každoročně pomáhají potřebným na Opavsku, ty letošní plánuje Charita Opava využít k rozšíření bydlení pro lidi s mentálním znevýhodněním a pro terénní služby, tedy pečovatelskou, ošetřovatelskou a hospicovou péči. Tak tedy zveme na jistě dramatické zápasy a zároveň na výbornou kávu s možností pomoci dobré věci. Děkujeme!

Děkujeme partnerům