Kavárnu pro Radost najdete od 27. do 29. července a 1. a 2. srpna na Dolním náměstí

27.07.2022 - Kavárnu pro Radost i s jejími neodolatelnými baristy z řad klientů sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost můžete navštívit od středy 27. do pátku 29. července a pak také v pondělí 1. a úterý 2. srpna na Dolním náměstí v Opavě. „Tuhle skvělou příležitost nám přinesl festival Slunovrat,“ říká vedoucí Radosti Lucie Švejdíková.

Pojízdná Kavárna pro Radost totiž poslední víkend v červnu nabízela kávu po celé tři dny trvání festivalu Slunovrat v gastro zóně v sadech Svobody. „A díky našemu klientovi a skvělému baristovi Kubovi (na společném snímku vlevo dole), který je velmi přátelský, jsme se seznámili s majitelem foodtrucku Waffliny prodávajícímu své výrobky kousek od nás,“ vysvětluje Lucie Švejdíková.

„Na Slunovratu jsme se setkali s krásným projektem Kavárna pro Radost,“ napsali tehdy na svém facebooku majitelé foodtrucku Waffliny. „Pracují s lidmi s mentálním znevýhodněním a duševně nemocnými lidmi. Klobouk dolů před jejich prací. Moc rádi je podpoříme,“ slíbili tehdy a svůj slib dodrželi. Právě na následující tři dny totiž Kavárně pro Radost bezplatně propůjčili své pronajaté místo na Dolním náměstí.

„Děkujeme za ochotu a těšíme se na Vás na opavském ´Dolňáku´“, vzkazuje Lucie Švejdíková.

---------------------

Více o foodtrucku Waffliny zde:

https://www.facebook.com/Waffliny-101987528660097/

Děkujeme partnerům