Kavárna pro Radost má nový kabát, v neděli ji potkáte na Memoriálu otce Jožky

05.05.2022 - Pojízdná Kavárna pro Radost, kterou obsluhují klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost, se oblékla do slušivého kabátu. Tváří nového polepu z dílny grafika Martina Feikuse se stali klienti Radosti Radim a Kuba.

Radim i Kuba, kteří patří mezi ochotné barmany pojízdné kavárny, jsou na svou novou roli patřičně hrdí a ochotně pózují před fotoaparáty. Kavárnu mohli v opavské víceúčelové hale obdivovat v pondělí 2. a úterý 3. května návštěvníci zápasů BK Opava s týmem Basket Brno, kteří si za oba dny koupili celkem 129 káv.

V neděli 8. května si můžete jejich lahodnou kávu s příběhem objednat na Memoriálu otce Jožky ve Stěbořicích. Běh na trasách čtyři a deset kilometrů probíhá pravidelně v květnu na památku stěbořického kněze otce Josefa Motyky, který byl také spirituálem Charity Opava a velmi úzce spolupracoval s mobilním hospicem Pokojný přístav. Zdravotní službu na letošním Memoriál otce Jožky budou zajišťovat sestry z našich terénních služeb. Kromě lahodné kávy zde také bude možnost přispět na auto pro mobilní hospic Pokojný přístav.

Přerod Kavárny pro Radost na videu zde