Kavárna Anděl hostí výstavu fotografií

08.10.2008 - Putovní výstavu fotografií, které přibližují činnosti a život v charitách, můžete shlédnout v kavárně Anděl v Brně. Vernisáž výstavy proběhla 23. 9. v rámci dne Charity. Výstavu můžete navštívit do konce října.
Putovní výstavu fotografií, které přibližují činnosti a život v charitách, můžete shlédnout v kavárně Anděl v Brně. Vernisáž výstavy proběhla 23. 9. v rámci dne Charity. Výstavu můžete navštívit do konce října.

Fotografie, které vzešly z prvního ročníku fotografické soutěže Můj svět, putovaly od prosince 2007 celou Českou republikou. Návštěvníci je mohli shlédnout v Opavě, Strakonicích, Litomyšli a v dalších místech, kde působí charity.

Závěr putovní výstavy patří právě Brnu, které fotografie umístilo v nově otevřené kavárně Anděl. Tato kavárna spadá pod Chráněné bydlení sv. Michala, které provozuje Oblastní charita Brno. „Vernisáž proběhla před kavárnou, kde sehrálo divadlo Husa na provázku představení Shakespyré. Účast byla hojná. Byli zapojeni chodci v ulicích i obyvatelé okolních domů, kteří se vyklonili z oken,“ uvedl Jan Vraspír, vedoucí Chráněného bydlení sv. Michala.

V listopadu proběhne v Opavě vernisáž výstavy fotografií z druhého ročníku soutěže Můj svět, do které se mouhou zapojit zaměstnanci a dobrovolníci všech charit z České republiky. Uzávěrka soutěže je v pátek 10. října 2008.

Děkujeme partnerům