K věži akce Cihla dnes postavíme žebřík

29.05.2008 - Díky vaši štědrosti musí dnes organizátoři Akce cihla přistavit žebřík k rostoucí věži z benefičních cihel. Opavané, ale i turisté z jiných koutů země i ciziny přispívají na pořízení bytu pro mentálně postižené, což je účel celonárodní sbírky Akce cihla.
Díky vaši štědrosti musí dnes organizátoři Akce cihla přistavit žebřík k rostoucí věži z benefičních cihel. Opavané, ale i turisté z jiných koutů země i ciziny přispívají na pořízení bytu pro mentálně postižené, což je účel celonárodní sbírky Akce cihla.

Průběžné výsledky sbírky ukazují na štědrost a velkorysost dárců. V pondělí jste přispěli částkou 8.308,50 korun, v úterý částkou rovných 16.000 korun a ve středu 16.699 korun. Děkujeme.

Kdo přišel v úterý a ve středu na doprovodný program, nelitoval, ale naopak prožil opravdové hudební lahůdky. Také dnes, ve čtvrtek 29. května se můžete zúčastnit programu, kde vystoupí Romane čaja, Opavský dechový orchestr, bubenický orchestr Boris a Expedice Apalucha.

Pro sportovní fanoušky máme dobrou zprávu. Ve čtvrtek od 15 hodin podpoří prodej cihel fotbalista týmu Slovan Liberec Jan Nezmar, Petr Czudek, reprezentant basketu ČR, hráč BK Opava a Andreas Drastík, asistent 1-2 Gl.

Během dne můžete na náměstí potkat lidi oblečené do oranžových triček, to jsou zaměstnanci a klienti rehabilitačních dílen, kteří vám nabízejí letáky Akce cihla a také zadarmo noviny Deník.

Děkujeme partnerům