Jsme Vám blíže! Originální dárky nakoupíte v novém e-shopu Chráněných dílen Charity Opava

17.09.2021 - S novým, uživatelsky komfortnějším e-shopem přicházejí Chráněné dílny Charity Opava. Na stránce https://obchod.chdcho.cz/ si přehledněji a pohodlněji vyberete z bohaté nabídky keramických a šitích výrobků, stejně jako z pestrého přehledu dárkových sad. Najdete zde také vše potřebné ke křtu a seznámit se můžete i s další nabídkou služeb chráněných dílen.

Zřízení nového e-shopu se v Chráněných dílnách Charity Opava připravovalo již od chvíle, kdy se jednotlivé chráněné dílny sjednotily a přestěhovaly do nových prostor v průmyslovém areálu v Jaktaři. Nový e-shop nahradí původní jv.art, který již byl z mnoha důvodů nedostačující.„Ráda bych poděkovala firmě Shoptet, a. s. za poskytnutí 70% slevy na pronájem našeho nového e-shopu a na zakoupení dalších doplňků,“ vzkazuje při této příležitost vedoucí marketingu Chráněných dílen Charity Opava Ludmila Slaninová. „Děkujeme také za vstřícnost a pružnost při řešení nejrůznějších technických překážek,“ dodává.

Zboží, které zde najdete, je velmi rozmanité: keramické květináče a truhlíky, keramičtí andělé, hrnky, hodiny, vázy, keramické zvonky, domovní čísla či tabule, ale také šité vánoční a velikonoční dekorace, polštáře, tašky, hračky pro děti a podobně. Přesvědčte se sami:

https://obchod.chdcho.cz/

Koupí profesionálně zpracovaných výrobků podpoříte Charitu Opava a hlavně lidi s handicapem, kteří v chráněných dílnách pracují.

Děkujeme partnerům