Je čas pracovat i čas bavit se

16.02.2007 - Zaměstnanci a uživatelé služeb Rehabilitačních dílen pro duševně nemocné a mentálně postižené umějí pracovat a umějí se také bavit. Masopustní veselí si letos připomněli také karnevalem. Takovým, jaký má být: nápadité masky, hudba a tanec, tombola, výborné občerstvení i radost při soutěži.
Zaměstnanci a uživatelé služeb Rehabilitačních dílen pro duševně nemocné a mentálně postižené umějí pracovat a umějí se také bavit. Masopustní veselí si letos připomněli také karnevalem. Takovým, jaký má být: nápadité masky, hudba a tanec, tombola, výborné občerstvení i radost při soutěži.

Dne 15. února prožili klienti i zaměstnanci rehabilitačních dílen pohodový den plný zábavy. Pod vedením Zdislavy Sovadinové si ve cvičné kuchyňce připravili drobné občerstvení, nachystali si kostýmy a radovánky mohly začít.

Nejprve se představily jednotlivé masky. Na scénu přišel např. Krakonoš, Zoro Mstitel, kouzelník, klauni, detektiv. Přitančila princezna i královna. Se svým mečem se pochlubil mušketýr, nad dodržováním pořádku bděl šerif. Chlebíčky a upečené sladkosti moc chutnaly. Během tance si jednotlivci vylosovali číslo balíčku, ve kterém byly připraveny drobné dárky. A pak už přišla na řadu soutěž RISK, která prověřila všeobecné znalosti přítomných.

„Už se těšíme na příští rok, že pan vedoucí zase něco vymyslí“, jednohlasně sdělovali klienti a Pavel Rychta se spokojeně usmíval. Všichni se dobře bavili a vyhrál každý, kdo se zapojil.

Děkujeme partnerům