Jan Hanuš předvedl své kuchařské umění

13.02.2013 - V pátek 8. a v sobotu 9. února vařily opavské osobnosti u příležitosti znovuotevření supermarketu TERNO v Jaktaři. Své umění předvedl také ředitel Jan Hanuš
Znovuotevření supermarketu TERNO v Jaktaři se zúčastnily tisíce zákazníků, které přilákaly nejen akční nabídky zboží a ochutnávky nejrůznějších specialit, ale také bohatý program. K jeho nejzajímavějším bodům patřilo vaření známých opavských osobností. Své kuchařské umění v TERNU předvedl také ředitel Charity Opava Jan Hanuš.
 
Akci uváděla Miss ČR a Miss Europe 1995 Monika Žídková, která pana ředitele nejdříve trochu vyzpovídala. Samozřejmě, že nejvíce ji zajímalo, co bude vlastně vařit. Jan Hanuš si totiž zvolil jídlo s tajuplným názvem OTMETNÍK, které se v jeho rodině připravuje už od nepaměti. „Ani nevím, kdy a jak se u nás doma objevil. Ale protože nám chutná, děláme jej poměrně často,“ uvedl ředitel Jan Hanuš a dodal, že Otmetník se nevaří, ale peče.
 
V slušivé zástěře, kterou mu těsně před akcí na míru ušily a vyšily švadlenky šicí dílny Chráněných dílen sv. Josefa, si ředitel před zraky tolika lidí začal připravovat ingredience a později si pochvaloval, že měl k ruce dva zkušené pomocníky z TESCOMA PROMO TEAMU.
 
Velkou radost Janu Hanušovi udělal také fakt, že jej přišli podpořit spolupracovníci z opavské Charity. Za necelou hodinku byl Otmetník hotov a chcete-li vědět více, přečtěte si příští Domovník, kde na tuto nezvyklou pochoutku najdete i recept. 

Děkujeme partnerům