Jaký byl DEN ZDRAVÍ pro občany Opavska

25.04.2014 - Zdraví občanů Opavy byla věnována ve čtvrtek 24. dubna další z akcí, jimiž si Charita Opava v letošním roce připomíná 25 let své existence. Možnost přijít si nechat změřit cukr v krvi či tlak, profesionálně namasírovat šíji či jen se zastavit pro radu či informační materiály o činnosti 17 středisek Charity Opava využilo v Prostoru pro dobrá řešení Obchodního centra Breda & Weinstein během celého dne mnoho lidí všech věkových kategorií.

Zdraví občanů Opavy byla věnována ve čtvrtek 24. dubna další z akcí, jimiž si Charita Opava v letošním roce připomíná 25 let své existence. Možnost přijít si nechat změřit cukr v krvi či tlak, profesionálně namasírovat šíji či jen se zastavit pro radu či informační materiály o činnosti 17 středisek Charity Opava využilo v Prostoru pro dobrá řešení Obchodního centra Breda & Weinstein během celého dne mnoho lidí všech věkových kategorií.

Služeb, informačních stánků a prodejních míst bylo tolik, že Charita Opava na tento den obsadila nejen místnost Prostoru pro dobrá řešení, ale prakticky také celou vedlejší rozsáhlou galerii Kupa. Díky tomu se občané Opavy mohli dovědět mnohé o zdravotních a sociálních službách, poskytovaných Charitou Opava pro lepší život občanů našeho města a okolí.

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům