Jaktařské Wellness centrum čeká rekonstrukce, fungovat bude na Kylešovské ulici

17.01.2023 - Na přibližně šest týdnů uzavře počínaje úterým 17. ledna svou provozovnu na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři Wellness centrum Charity Opava. Důvodem jsou plánované stavební úpravy, díky kterým se návštěvníků zlepší komfort poskytovaných služeb. Wellness centrum ovšem bude v provozu dále na svém detašovaném pracovišti na Kylešovské ulici.

Nové stavební úpravy počítají nejen s rekonstrukcí a rozšířením čekárny a recepce, ale výrazně zkvalitní podmínky práce zdejším nevidomým masérům a zásadně změní také interiér Wellness centra. Chystají se zde nové podlahy, omítky i podhledy a také výměna zastaralého nábytku i instalace nového moderního osvětlení.

Během přestavby bude Wellness centrum od čtvrtku 19. ledna poskytovat své služby v plném rozsahu na detašovaném pracovišti v domě sv. Anežky na Kylešovské ulici 4, přičemž nezměněny zůstanou všechny kontakty, systém objednávek i délka pracovní doby. „Děkujeme za pochopení,“ vzkazuje vedoucí Wellness centra Pavel Veverka, „o přesném termínu otevření opravených prostor v Jaktaři budeme včas informovat.“

Děkujeme partnerům