Jak vypadal výsledek půlroční práce?

09.06.2006 - O tom se mohli přesvědčit diváci, kteří navštívili premiérové představení CHA-CHA divadla. Již název divadelní skupiny napovídá tomu, že její repertoár nenese tragické ani dramatické prvky.
O tom se mohli přesvědčit diváci, kteří navštívili premiérové představení CHA-CHA divadla. Již název divadelní skupiny napovídá tomu, že její repertoár nenese žádné tragické ani dramatické prvky.

Veselé vystoupení pod vedením Petra Klimeše, herce Slezského divadla, si připravili klienti Rehabilitačních dílen pro duševně nemocné a mentálně postižené.

Lidé s mentálním postižením se přípravě tohoto krátkého divadelního vystoupení věnovali v rámci klubu Pohoda. Výsledek půlroční práce ocenili diváci dlouhým potleskem. Premiéra se konala v prostorách rehabilitačních dílen. Na toto představení byli pozváni klienti a jejich rodinní příslušníci.

Nejbližší vystoupení čeká herce na farním dnu v neděli 11. 6. v minoritské zahradě v Opavě. Další vystoupení je pro diváky připraveno na 30. 6. v rámci Sluníčkového odpoledne.

Všichni jsou na toto srdečné představení zváni.

Děkujeme partnerům