Jak budeme mít otevřeno o prázdninách

24.06.2019 - Téměř žádné změny nedozná o prázdninách provoz velké většiny středisek Charity Opava. Bez omezení budou klientům k dispozici například zaměstnankyně Ošetřovatelské i Pečovatelské služby či mobilního hospice Pokojný přístav.

 Ve standartním režimu budou mít otevřeno také v Radosti, Denním stacionáři pro seniory, Chráněném a podporovaném bydlení pro duševně nemocné nebo na personálním oddělení Charity Opava v Jaktaři.

O své služby nebudou ošizeni ani klienti Občanské poradny či střediska krizové pomoci Naděje, stejně jako návštěvníci charitního Wellness centra. To bude omezovat provoz jen na pracovišti na Kylešovské ulici a to ve dnech 22. až 26. července.Bez omezení budete moci navštívit obchůdek Chráněných dílen Vlaštovičky v Obchodním centru Breda.

Dílčí změny chystá Mraveneček, který nebude v provozu od 1. do 4. července, Chráněná technická dílna bude mít zavřeno od 1. do 7. července. Chráněné dílny ve Vlaštovičkách budou mít zavřeno od 1. do 4. července a z důvodu prázdninového jízdního řádu budou také celé prázdniny otevřeny jen do 13 hodin. Více informací o otevíracích hodinách všech středisek Charity Opava najdete na www.charitaopava.cz.

Děkujeme partnerům