I nadále půjčujeme kompenzační pomůcky, pouze v jiném režimu. Nechoďte k nám, ale volejte!

17.03.2020 - Ve změněném režimu z důvodu vyhlášené karantény bude až do odvolání fungovat také Půjčovna kompenzačních pomůcek. Charita Opava prosí všechny, kdo půjčovnu využívají nebo se k tomu chystají, aby se zdrželi osobní návštěvy a komunikovali pouze na telefonním čísle 733 676 703. Tady se s Vámi pracovníci Charity Opava domluví na náhradním termínu vrácení či na tom, že Vám požadovanou pomůcku dovezou přímo domů.

Lidé, kteří by chtěli již zapůjčenou kompenzační pomůcku vrátit, na tomto telefonním čísle oznámí, že už ji nepotřebují. Od té chvíle jim již nebudeme účtovat poplatek za půjčení a domluvíme se na náhradním termínu vrácení. Novým zájemcům o půjčení kompenzační pomůcky ji pak přivezeme po telefonické domluvě přímo domů, pochopitelně jen v případě, že bude k dispozici.

Půjčovna je doplňkovou činností terénních služeb Charity Opava. Kompenzační pomůcky jsou přednostně poskytovány stávajícím klientům středisek Pokojný přístav, Charitní ošetřovatelské a Charitní pečovatelské služby. Všechny tyto terénní služby poskytují svou péči klientům i během vyhlášené karantény.

Děkujeme partnerům