Hýbejme se pro Denní stacionář pro seniory!

10.06.2016 - Zahradní nábytek a hra ruské kuželky pro Denní stacionář pro seniory – to vše bychom mohli pořídit, pokud se bude co nejvíce z vás pohybovat, tedy chodit, běhat, jezdit na kole, lyžovat a podobně. To ale není vše, musí mít nainstalovánu mobilní aplikaci EPP od Nadace Skupiny ČEZ – Pomáhej pohybem. Díky ní se váš pohyb promění na energii a body a ty zase na peníze, jimiž nás Nadace ČEZ podpoří.

Zahradní nábytek a hra ruské kuželky pro Denní stacionář pro seniory – to vše bychom mohli pořídit, pokud se bude co nejvíce z vás pohybovat, tedy chodit, běhat, jezdit na kole, lyžovat a podobně. To ale není vše, musí mít nainstalovánu mobilní aplikaci EPP od Nadace Skupiny ČEZ – Pomáhej pohybem. Díky ní se váš pohyb promění na energii a body a ty zase na peníze, jimiž nás Nadace ČEZ podpoří.

Aplikace, kterou si můžete zdarma stáhnout na www.pomahejpohybem.cz , zaznamenává pohyb uživatele a kromě běžných údajů o rychlosti, čase, tempu či vzdálenosti také generuje body. Tyto body pak můžete kdykoli věnovat některému z aktuálně nabízených projektů neziskových organizací, v našem případě tedy Dennímu stacionáři pro seniory. Pokud všichni uživatelé aplikace svým pohybem nashromáždí za daný čas určitý počet bodů, Nadace ČEZ náš projekt podpoří částkou 74 370 korun, za níž budeme moci našim seniorům koupit zahradní nábytek a hru ruské kuželky.

Stažení aplikace, její používání i generování bodů je zdarma, k jejímu používání není nutné datové připojení - to vyžaduje aplikace pouze v případě, kdy budete chtít přiřadit získané body našemu stacionáři. Aplikace je optimalizována pro mobilní telefony s operačními systémy Apple iOS od verze 7, Android od verze 4.0 a Windows Phone od verze 8.1. Používání aplikace je buď anonymní, nebo s registrací prostřednictvím e-mailu či účtu na Facebooku.

Další potřebné informace najdete na webových stránkách www.pomahejpohybem.cz a na fcb stránkách www.facebook.com/EPPpomahejpohybem/ , kde můžete sledovat aktuální dění i počet bodů, které jsme již společně nasbírali pro Denní stacionář pro seniory Charity Opava.

Hýbejte se s námi pro Denní stacionář pro seniory! Děkujeme!

Děkujeme partnerům