Hledáme Tříkrálové koledníky, čekají na ně chytré mobily

24.11.2014 - Šest chytrých mobilních telefonů HTC Desire 510 čeká na, ty kteří budou mít štěstí a budou vylosováni v soutěži koledníků Tříkrálové sbírky 2015. Můžete to být právě Vy - přípravy na tuto tradiční dobročinnou akci již vrcholí a koledníci se již mohou hlásit.

Šest chytrých mobilních telefonů HTC Desire 510 čeká na, ty kteří budou mít štěstí a budou vylosováni v soutěži koledníků Tříkrálové sbírky 2015. Můžete to být právě Vy - přípravy na tuto tradiční dobročinnou akci již vrcholí a koledníci se již mohou hlásit.

Rok se sešel s rokem a charitní Tříkráloví koledníci se chystají na svou další pouť po domácnostech měst a obcí na Opavsku. S poselstvím Boží lásky, dobra a klidu vyrazí koledníci Tříkrálové sbírky hned 1. ledna 2015. Lidem budou až do 13. ledna přát štěstí, radost a přinesou požehnání do roku 2015, aby zároveň poprosili o dobrovolný příspěvek do zapečetěné pokladničky na podporu charitního díla. Vybrané peníze budou opět sloužit potřebným na Opavsku.

Aby tato krásná tradice, založená na lidské solidaritě, mohla být naplněna i v roce 2015, hledá Charita Opava tříkrálové koledníky a vedoucí skupinek, kteří však musí být starší 15 let. Tak jako loni, je pro ně i letos připravena soutěž o velmi atraktivní ceny – vyhrát mohou celkem šest chytrých mobilních telefonů HTC Desire 510. Koledníci a vedoucí skupinek se pak mohou v průběhu prosince hlásit na čísle 604 175 518 nebo na e-mailu gilikova@charitaopava.cz. Pro koledníky je krom soutěže o chytré mobily připravena také celá řada dalších atrakcí - soutěž o nejkrásnější kometu, promítání filmu v kině Mír či bruslení na zimním stadionu v Opavě.

Děkujeme partnerům