Gerald Clark zahraje U Jabloní pro Hradecký slunovrat, hostem bude Hela Jombíková

10.09.2019 - Bluesman Gerald Clark z Jihoafrické republiky vystoupí akusticky v pátek 13. září v restauraci U Tří jabloní na statku v Kylešovicích. Výjimečný akustický koncert proběhne v rámci Večerů s Hradeckým slunovratem. Hostem koncertu bude paní Hela Jombíková, pro níž organizuje tým Hradeckého slunovratu a Charity Opava sbírku na elektrický invalidní vozík.

Gerald Clark má na kontě pět úspěšných alb, na nichž spolupracoval se špičkovými muzikanty hrajícími s hvězdami světové hudby a jeho deska Black Water zaznamenala mezinárodní ohlas a klip ke stejnojmenné písni byl nominován na cenu MTV. Svou hudbu živě představil na koncertech již ve čtrnácti zemích světa. Jeho inspirací je dobrodružství, vášeň získaná z vln při surfování či putování na koni skrz Afriku. Ne nadarmo získal doma v Jihoafrické republice několik titulů a cen za nejlepší živé vystoupení a nekomerční multižánrovou hudbu.

Opavský koncert začne v 19 hodin, vstupné na něj je dobrovolné. S týmem Hradeckého slunovratu se zde také setká paní Hela Jombíková, která využité této příležitosti k poděkování za velmi úspěšnou sbírku na elektrický vozík, který pro ni tým Hradeckého slunovratu připravil spolu s Charitou Opava.

HS19_Plakat_CLARK.pdf HS19_Plakat_CLARK.pdf 1114 kB