Fotosoutěž MŮJ SVĚT je v plném proudu, referovala o ní TV POLAR

22.11.2017 - Jubilejní desátý ročník fotosoutěže MŮJ SVĚT pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty Charity celé republiky, který vyhlásila počátkem listopadu Charita Opava, je v plném proudu. Reportáž o něm přinesla ve středu 22. listopadu televize Polar.

Jubilejní desátý ročník fotosoutěže MŮJ SVĚT pro zaměstnance, dobrovolníky a klienty Charity celé republiky, který vyhlásila počátkem listopadu Charita Opava, je v plném proudu. Reportáž o něm přinesla ve středu 22. listopadu televize Polar.

Hrdinové reportáže, kterou najdete na tomto odkazu, jsou pracovníci i klienti sociálně terapeutické dílny Radost, kteří v loňském roce získali v soutěži MŮJ SVĚT výborných výsledků. Šot z Charity Opava začíná v čase 2.32 minut:

https://polar.cz/porady/opavsky-expres/opavsky-expres-22-11-2017-16-44

Do Charity Opava již také dorazily první fotografie účastníků soutěže, jejíž uzávěrka je 30. ledna 2018. Hned poté zasedne komise v čele s patronem soutěže prof. Jindřichem Štreitem, aby vybrala vítěze tohoto ročníku. Na ně pak čekají zajímavé ceny i pozvání na slavnostní vernisáž do Opavy.

Podrobná pravidla najdete v přiloženém letáku. Těšíme se na Vaše snímky!

Děkujeme partnerům