Fotografie v dubnu ve Strakonicích

11.04.2008 - Putovní výstava fotografií portrétů soutěže Můj svět, kterou pořádá Charita Opava, doputovala do Strakonic. Dům klidného stáří sv. Anny, který provozuje Oblastní charita Strakonice, bude tuto výstavu hostit v měsíci dubnu.
Putovní výstava fotografií portrétů soutěže Můj svět, kterou pořádá Charita Opava, doputovala do Strakonic. Dům klidného stáří sv. Anny, který provozuje Oblastní charita Strakonice, bude tuto výstavu hostit v měsíci dubnu.

„Vernisáž výstavy proběhla 1. dubna v Domě klidného stáří sv. Anny. O slavnostní atmosféru se postaralo hudební vystoupení dobrovolníků charity,“ prozradila Olga Medlínová, ředitelka charity Strakonice a dodala: „Fotografie jsou nainstalovány ve vstupní hale domova a musím říci, že se vernisáž setkala s velkým ohlasem. Také bych chtěla poděkovat opavské charitě za možnost výstavu uspořádat.“

Dům klidného stáří sv. Anny je určen uživatelům, kteří mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje nepřetržitou sociální i ošetřovatelskou péči. Tento dům je otevřen každý den od 7 do 19 hodin včetně víkendů, takže výstavu si lidé mohou prohlédnout kdykoli v tomto čase a v tomto domě.

Výstavu můžete shlédnout:
Oblastní charita Strakonice, Sousedovice 40.
www.charita-sousedovice.unas.cz

Děkujeme partnerům