"Dvojnásobná" fotografie Vladimíra Hermana sklízí úspěchy

22.03.2018 - Hned dvojnásobného úspěchu dosáhla fotografie, na které dobrovolník Domu sv. Cyrila a Metoděje Vladimír Herman zachytil nevidomého klienta z Vlaštoviček a současně maséra charitního Wellness centra Sašu Jonáše.

Hned dvojnásobného úspěchu dosáhla fotografie, na které dobrovolník Domu sv. Cyrila a Metoděje Vladimír Herman zachytil nevidomého klienta z Vlaštoviček a současně maséra charitního Wellness centra Sašu Jonáše.

Kromě toho, že ve fotografické soutěži MŮJ SVĚT obsadil druhé místo v kategorii Život kolem nás, následně fotografii z vernisáže, na níž Vladimír Herman zachytil Sasu Jonáše stojícího před vlastním snímkem, otiskla řada médií.

Oceněné foto Vladimíra Hermana nejprve publikovaly například zpravodaje Hláska nebo Cesta a objevil se i v reportážích TV NOE a TV POLAR. „Dvojitý“ snímek nevidomého Saši před vlastní oceněnou fotografií, který jsme otiskli na titulní straně březnového Domovníku, pak kromě nás zaujal také redaktory Katolického týdeníku nebo zpravodaje Okno do života ostravsko-opavské diecéze i řadu webů.

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům