Dnes startuje akce Cihla

11.06.2007 - Akce cihla právě odstartovala. Přijďte položit svou cihlu do věže. Zakoupením benefiční cihly, podpoříte provoz rehabilitačních dílen Charity Opava a Váš příspěvek bude použit na pořízení prvního bytu chráněného bydlení pro mentálně postiženého člověka. Koupenou cihlu si můžete odnést nebo ji vložit do stavby věže.
Akce cihla právě odstartovala. Přijďte položit svou cihlu do věže. Zakoupením benefiční cihly, podpoříte provoz rehabilitačních dílen Charity Opava a Váš příspěvek bude použit na pořízení prvního bytu chráněného bydlení pro mentálně postiženého člověka. Koupenou cihlu si můžete odnést nebo ji vložit do stavby věže. Zakoupením prvních cihel přispěli do sbírky pracovníci Chráněné technické dílny z Velkých Hoštic a také pracovníci ředitelství charity.

Sbírka probíhá ode dneška 11. června až do pátku 15. června v časech od 9 do 17 hodin na dvou místech v Opavě a to na Horním náměstí a v hypermarketu Globus. Navíc ve dnech 12. a 13. června bude na Horním náměstí v Opavě probíhat doprovodný program, kde si budete moci poslechnout Ivetu Bartošovou, opavskou skupinu Psychonaut, ostravskou skupinu Kuličky štěstí, bubenický orchestr Ivo Samiece a další. Doprovodný program moderuje Aleš Juchelka. Přesný program je uveden na výše uvedených místech.

Tuto sbírku po organizační stránce podporuje hned několik sponzorů, mezi které patří v prvé řadě firma HON, dřevěná okna a dveře, Cihelna Hlučín, Nikol nápoje, a.s., GRAFIS 2000, KODEX, a.s. a další. Podporu a technické zázemí pro sbírku poskytlo Slezské divadlo Opava. Děkujeme.
Marek Chovanec

Děkujeme partnerům