Denní stacionář pro seniory po třech měsících otevírá!

19.06.2020 - Na klienty Denního stacionáře pro seniory, který se 22. června znovu otevře po více než třech měsících vynucené koronavirové pauzy, čeká velké překvapení. Stačí jen pár kroků a mohou se ocitnout přímo uprostřed krásné přírody Plitvických jezer. K dispozici jim totiž bude zcela nová relaxační místnost s velkou fototapetou z tohoto chorvatského národního parku. Sloužit bude k celkovému uvolnění a zprostředkování různých zážitků v příjemném prostředí.

Jak takováto relaxační místnost vypadá? V klidné, příjemnými barvami vymalované a uklidňující fototapetou vyzdobené místnosti jsou umístěna relaxační křesla, moderní audiovizuální technika a další vybavení. „V místnosti povedeme naše klienty k navození harmonického stavu psychické i fyzické vyrovnanosti,“ popisuje vedoucí stacionáře Jana Řehulková. „Předpokládáme, že nově vzniklé zázemí denního stacionáře bude sloužit k relaxaci, zklidnění, k rozvoji verbální i neverbální komunikace, ke stimulaci smyslů, včetně odbourávání rizikových projevů klientů,“ dodává.

 „Už teď se velice těšíme na své klienty, se kterými jsme stále v kontaktu a od nichž víme, že se do stacionáře rádi vrátí,“ uzavírá Jana Řehulková.

Děkujeme partnerům