Den otevřených dvěří občanské poradny

13.03.2008 - Poradit, najít řešení, pomoct projít nekonečným bludištěm administrativy - to jsou jen některé z činností Občanské poradny, která je občanům našeho města k dispozici díky opavské charitě.
Poradit, najít řešení, pomoct projít nekonečným bludištěm administrativy - to jsou jen některé z činností Občanské poradny, která je občanům našeho města k dispozici díky opavské charitě.

Nejen zaměstnanci a příznivci Charity Opava, ale všichni lidé, kteří se chtějí dovědět jaké služby Občanská poradna poskytuje, jsou zváni na Den otevřených dveří. Pro všechny návštěvníky budou připraveny letáky, ale také ochotní pracovníci, kteří rádi podají potřebné informace.

Den otevřených dveří Občanské poradny v Opavě se bude konat při příležitosti Dne občanského poradenství a to 27. března 2008 v časech od 8 do 16 hodin. Navštívit prostory poradny můžete v uvedeném čase na Kylešovské 10.

Mezi problémy, na které pomáhají najít recept, jsou kromě sociální a rodinné problematiky také rozpory v pracovně-právních či nájemních vztazích, pomoc při vymáhání práv spotřebitele či rady při exekucích či soudních řízeních. Individuální a profesionální přístup ke každému z návštěvníků a jeho problému je zde samozřejmostí.

„Nabízíme bezplatnou službu lidem, kteří se ocitli v obtížné životní situaci a neví, u koho najít pomoc,“ obrací se na všechny obyvatele Opavy vedoucí Občanské poradny Blažena Svobodová.

Občanská poradna v Opavě je členem Asociace občanských poraden Praha.

Děkujeme partnerům