Děkujeme umělcům Slezského divadla

11.01.2007 - V poetickém čase adventu a Vánoc se lidé snaží být jeden k druhému pozorní, jejich srdce se otvírají i pro potřeby postižených při různých benefičních akcích. Svoji štědrost každoročně dokazují i zpěváci Slezského divadla.
V poetickém čase adventu a Vánoc se lidé snaží být jeden k druhému pozorní, jejich srdce se otvírají i pro potřeby postižených při různých benefičních akcích. Svoji štědrost každoročně dokazují i zpěváci Slezského divadla.

„Jsme rádi,že koncert Růže pro Vás se stává tradicí“
, řekli ve svých vystoupeních jak šéf opery Dalibor Hrda, tak Jan Hanuš, ředitel Charity Opava, jíž je výtěžek akce určen.

A zcela zaplněný sál Minoritského kláštera byl 5. ledna jasným znamením zájmu Opavanů o osudy postižených spoluobčanů.

Poděkování patří především organizátorovi a moderátorovi Evženu Truparovi a Libuši Vondráčkové, která se postarala v největší míře o hudební nastudování a klavírní doprovod, dále klavíristům Masako Nakajimo Snítilové, Františku Šmídovi a pěvcům Iloně Kaplové, Kataríně Jorda Kramolišové, Olze Procházkové, Jitce Havrlantové, Daliboru Hrdovi, Zdeňku Kaplovi, Peteru Soóosovi, Andriji Škurhanovi, Alexandru Vovkovi a Romanu Cimbálovi.

Díky všem odcházeli diváci povzneseni na duchu a obohaceni o hluboký umělecký zážitek.

Jan Hanuš, ředitel Charity Opava

Děkujeme partnerům