Dárek na poslední chvíli najdete v obchůdcích charitních dílen

14.12.2022 - Sháníte na poslední chvíli originální vánoční dárek? Najdete ho v některém z obchůdků Chráněných dílen Charity Opava! V nabídce vedle keramického, šitého a dalšího zboží tradičně nechybí ani novinky s vánoční tématikou.

„Naše zákazníky určitě osloví nová kolekce vánočních polštářů, ubrusů s vánoční a zimní tématikou, ale také tradičně velmi oblíbení keramičtí andělé, zimní dekorativní květináče či nabídka různých keramických, šitých či dřevěných drobností do vánočních vazeb a věnečků,“ vyjmenovává vedoucí marketinku chráněných dílen Ludmila Slaninová. V nabídce se nově představí také keramický košík pro zimní či vánoční dekorace.

Míst, kde můžete koupí výrobků udělat radost sobě i svým blízkým, je celá řada. Především to jsou kamenné dílenské obchody v Obchodním centru Breda & Weinstein, v supermarketu Terno v Jaktaři, v charitním obchůdku na Kolářské ulici č. 14 v Opavě naproti kinu Mír a také v prodejním skladu v zelených montovaných kontejnerech na ulici Přemyslovců 37 na konci Jaktaře. A těm, kteří raději nakupují z pohodlí domova, je určen internetový obchod Chráněných dílen Charity Opava www.obchod.chdcho.cz.

Tak neváhejte, jsme tu pro Vás!

Děkujeme partnerům