Dárcovská SMS v novém: podpořte Charitu Opava!

21.08.2017 - Dárcovské SMS, které jsou výhradně českým vynálezem, se po třinácti letech mění. Nově mohou dárci posílat potřebným lidem ve svém okolí prostřednictvím Charity Opava DMS nejen v hodnotě 30, ale i 60 nebo 90 korun. A to jak jednorázově, tak trvale každý měsíc až do odvolání.

Dárcovské SMS, které jsou výhradně českým vynálezem, se po třinácti letech mění. Nově mohou dárci posílat potřebným lidem ve svém okolí prostřednictvím Charity Opava DMS nejen v hodnotě 30, ale i 60 nebo 90 korun. A to jak jednorázově, tak trvale každý měsíc až do odvolání.

Dárcovská SMS přichází v nové podobě, která umožní dárcům posílat DMS ve více cenových hladinách. Kromě klasických 30 korun to jsou nově také DMS šedesátikorunové a devadesátikorunové, a to nejen v klasické jednorázové podpoře, ale lze je nastavit také jako trvalé, respektive pravidelně se opakující.

Mezi veřejností koluje mylná informace, že na projektu vydělávají mobilní operátoři. Není to pravda. Z každé částky přijde Charitě Opava 29, 59 nebo 89 Kč. „Mobilní operátoři nemají žádnou marži, ona koruna jde na provozní náklady a rozvoj projektu, který spravuje Fórum dárců," vysvětluje Klára Šplíchalová, výkonná ředitelka Fóra dárců.

Nově mohou lidé poslat jednorázovou dárcovskou SMS na číslo 87 777 ve tvaru:

- DMSmezeraCHARITAOPAVAmezera30

- DMSmezeraCHARITAOPAVAmezera60

- DMSmezeraCHARITAOPAVAmezera90

Kromě jednorázové podpory ale můžete Charitu Opava podporovat zvolenou částkou trvale. Trvalá DMS na číslo 87 777 váš rozpočet nezatíží, nám ale umožní plánovat a dosahovat dlouhodobých cílů v udržitelných, odpovědných a prospěšných projektech.

A co je potřeba udělat, aby zvolenou částku dostávala nezisková organizace měsíc co měsíc, až do doby, kdy se rozhodnete příkaz odvolat? Do zprávy na číslo 87 777 napište:

- DMSmezeraTRVmezeraCHARITAOPAVAmezera30

- DMSmezeraTRVmezeraCHARITAOPAVAmezera60

- DMSmezeraTRVmezeraCHARITAOPAVAmezera90

Svou trvalou podporu můžete kdykoliv dle svého uvážení bezplatně odvolat zasláním SMS ve tvaru STOP CHARITAOPAVA na 87 777.

Všechny varianty jsou přehledně graficky zobrazeny na obrázku na této straně.

Charita Opava poskytuje už téměř třicet let občanům Opavy řadu sociálních služeb, díky nimž se zde lépe žije dětem i seniorům. Projekt DMS - POMOZTE NÁM V OPAVĚ POMÁHAT - spočívá ve vzájemné solidaritě občanů Opavy - mnoho malých finančních darů zmůže dohromady opravdu hodně. Všechny prostředky používáme pro pomoc potřebným ve vašem nebližším okolí. Děkujeme i jejich jménem!

Děkujeme partnerům