Další setkání v rámci projektu "Máte doma seniora?"

16.09.2011 - Pečujete-li doma o blízkého člověka v pokročilém věku, tak právě vám je určeno setkání v rámci projektu "Máte doma seniora?"...
Již počtvrté se v  Denním stacionáři pro seniory Charity Opava na Masarykově ulici 36 v Opavě uskuteční setkání rodinných pečovatelů, nazvané Máte doma seniora?.
 
Akce se uskuteční ve středu 21. září v 15.30 hodin a hlavním tématem bude rehabilitační cvičení pro seniory. Přednášet bude Martin Řehulka, který rovněž předvede ukázky cvičení, která mohou senioři vykonávat bez cizí pomoci. „Projekt jsme zahájili v dubnu loňského roku a jeho cílem je upevnění domácí péče o seniory. Považujeme za důležité, aby se rodinní pečovatelé setkávali, vzájemně se povzbuzovali a podporovali, aby si předávali zkušenosti a my jim přitom pomáháme přednáškovou činností a odborným poradenstvím,“ uvedla autorka projektu a vedoucí Denního stacionáře pro seniory Jana Řehulková.
 
Setkání je určeno široké veřejnosti, především těm, kteří doma pečují o seniora. Zajímá-li vás, jak můžete svým rodičům, prarodičům a také sobě ulehčit v době, kdy již vaši blízcí ztrácejí síly, jak jim pomoci, aby závěrečná životní etapa nebyla jen trápením – přijďte. Jste srdečně zváni!

Děkujeme partnerům