Cvičení jógy přineslo Pokojnému přístavu pět tisíc korun

22.07.2022 - Částku pět tisíc korun předala zdravotním sestrám mobilního hospice Pokojný přístav cvičitelka a majitelka opavského studia SPORT PERFEKT Věra Hrušková. Peníze vybrala na benefiční akci „Jóga v kouzelném prostředí zámku v Hradci nad Moravicí“, který uspořádala speciálně pro Pokojný přístav u příležitosti Mezinárodního dne jógy.

Věra Hrušková podpořila Pokojný přístav již po několikáté. Jak říká, vyjadřuje tím vděčnost mobilnímu hospici Charity Opava, jehož tým pečoval o její maminku v posledních týdnech života. „Pokojný přístav mi kdysi skutečně velmi pomohl, stále si to připomínám,“ říká Věra Hrušková.

Akcí „Jóga v kouzelném prostředí zámku v Hradci nad Moravicí“ vyšla vstříc prosbě Pokojného přístavu, který v květnu oslovil veřejnost s žádostí o finanční příspěvky na pořízení automobilu pro novou zdravotní sestru. Akce byla velmi úspěšná, příspěvky překročily částku půl milionu korun. „Moc paní Hruškové za její ochotu děkujeme,“ vzkazuje vedoucí Pokojného přístavu Eva Mertová.

Studio SPORT PERFEKT se specializuje na cvičení pro ženy a odborné poradenství v oblasti výživy a sportu. Více informací na www.verahruskova.cz nebo na www.sportperfekt.cz.