Chráněné dílny si hravě poradily se zakázkou pro firmu ISOTRA, zvládnou i zakázky, které jim zadá Vaše firma!

20.10.2021 - Skvělý výsledek přinesla prezentace o možné spolupráci s Chráněnými dílnami Charity Opava, kterou představil manažer Charity Opava Tomáš Schaffartzik na setkání personalistů organizovaném Okresní hospodářskou komorou v Opavě. Chráněné dílny na jejím základě dostaly dvě nárazové zakázky od společnosti ISOTRA a v budoucnu se rýsují další.

„Jedná se o kompletní sestavu kabelů s koncovkou pro připojení motorů k žaluziím a závitování teleskopických držáků pro uchycení vodicích lišt,“ upřesňuje personální ředitel společnosti ISOTRA Josef Byrtus, který byl na setkání přítomen a poté Tomáše Schaffartzika se zakázkou oslovil. „Kabely jsme z velké cívky nařezali na délku čtyři metry, na patřičném místě stáhli bužírku a nalisovali koncovky,“ dodává vedoucí technické dílny Tomáš Rychlý. Ten si nejen poradil se zadáním, ale zároveň vymyslel a sestrojil speciální uchycení, díky kterému bude následná montáž kabelů výrazně jednodušší.

„Tato spolupráce je pro nás zajímavá a přínosná, protože se jedná o opavskou firmu, která navíc prokázala při výrobě a dodávce velkou pružnost,“ hodnotí tuto spolupráci Josef Byrtus, a dodává, že ISOTRA zvažuje možnost další spolupráce.

„Naše dílny jsou opravdu pružné a poradí si i s náročnými nárazovými či stabilními zakázkami,“ potvrzuje Tomáš Schaffartzik a vzkazuje místním firmám, ať se na něj v případě potřeby neváhají obrátit. Pro mnohé firmy může být také zajímavé to, že Charita Opava, která dílny provozuje, splňuje podmínky pro náhradní plnění dle § 81 zákona č. 435/2004Sb., o zaměstnanosti.

Děkujeme partnerům