Chráněné dílny nabízejí první z měsíčních slev, v květnu to jsou keramické dekorační koule

03.05.2023 - Zákaznicky atraktivní slevy na své zboží budou nabízet každý měsíc Chráněné dílny Charity Opava. Speciální měsíční až dvacetiprocentní sleva s názvem „Akce na tento měsíc…“ bude zveřejněna vždy prvního dne v měsíci a týkat se bude pokaždé jiného zajímavého dílenského zboží. Prvním výrobkem s výraznou slevou budou v květnu keramické dekorační koule, které patří mezi nejvíce oblíbený výrobek.

„Keramické dekorační koule jsou skutečně dlouhodobě jedním z našich nejvíce prodávaných výrobků,“ potvrzuje vedoucí marketingu charitních chráněných dílen Ludmila Slaninová. „Vyrábíme je v různých velikostech i s různým povrchem, a zákazníci si je pořizují většinou jako venkovní dekorace na zahrady či pergoly, hodí se ale i do interiéru,“ dodává. O tom, na které zboží bude platit po celý následující měsíc sleva, se dozvíte vždy počátkem měsíce na webu Charity Opava, na stránkách internetového dílenského obchodu www.obchod.chdcho.cz a charitních a dílenských sociálních sítích. A určitě bude vždy z čeho vybírat.

Výrobky ve slevové akci i všechny další nabízí chráněné dílny ve svém internetovém obchodě www.obchod.chdcho.cz i v kamenných prodejnách. Ty najdete naproti kinu Mír na Kolářské ulici, v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v Obchodním centru Breda & Weinstein v prvním poschodí naproti poště. Kromě toho své zboží dílny nabízejí také v prodejním skladu, který najdete v zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37, tedy na konci Jaktaře směrem na Stěbořice. Více informací najdete na těchto stránkách. 

Děkujeme partnerům