Chráněné dílny nabízejí originální výrobky v nové prodejně v Jaktaři

25.08.2021 - Novou prodejnu svých výrobků otevřely Chráněné dílny Charity Opava. Prodejní sklad plný rozmanitého zboží najdete v místě nového sídla chráněných dílen, tedy na ulici Přemyslovců 37 na konci Jaktaře směrem na Stěbořice.

Před montovanými kontejnery se dá bez problémů pohodlně zaparkovat. „Není tedy potřeba zajíždět do prostor dílen,“ vysvětluje vedoucí dílenského marketingu Ludmila Slaninová. „Zákazníci zastaví autem přímo před skladem a mohou si v klidu vybrat z rozmanitého zboží, obslouží je zde velice milé dámy s úsměvem,“ dodává. Nové prodejní místo ukrývá velké množství výrobků z keramiky, které ozdobí zahradu, byt či terasu, a další originální dílenské výtvory.

Výhodou nové prodejny je také to, že zároveň slouží jako výdejní místo pro přepravní společnost Uloženka.cz – WEDO. Lidé z okolí si zde proto budou moci vyzvednout objednané zásilky bez zbytečného zajíždění do centra města. Otevřeno je vždy od pondělí do pátku od 8 do 15.30 hodin.

Nové prodejní místo výrobků Chráněných dílen Charity Opava doplnilo tři stávající. První z nich, krámek PRO TEBE v centru města na Kolářské ul. 14, začal rovněž sloužit jako výdejní místo společnosti WEDO. „Této služby již denně využívá mnoho zákazníků, kteří při vyzvedávání zásilky často objeví některý z mnoha keramických či šitých výrobků a jeho koupí uděláte radost sobě či svým přátelům,“ doplňuje Ludmila Slaninová. V krámku PRO TEBE  je otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 17 hodin.

Další dvě prodejny dílenských výrobků najdete v supermarketu Terno v Jaktaři, otevřeno zde je od pondělí do pátku od 8 do 18 hodin, a také v prvním patře Obchodního centra Breda & Weinstein naproti pošty. Zde si kvalitní a originální charitní výrobky pořídíte vždy od pondělí do pátku od 9 do 21 hodin a v sobotu od 9 do 14.30 hodin.

Děkujeme partnerům