Chráněné dílny budou prezentovat Charitu Opava na specializované výstavě

30.03.2006 - V současné době v Chráněných dílnách sv. Josefa vrcholí přípravy k účasti na 10. ročníku specializované výstavy pro zdravotně postižené non-handicap 2006, která se uskuteční ve dnech 4.4. – 7.4. 2006 na pražském Výstavišti v Holešovicích. Šikovné ruce uživatelů služeb v chráněných dílnách i lidí kolem nich vytvářejí nepřebernou škálu výrobků, které budou reprezentovat nejen dílny, ale i celou Charitu Opava.

Tato prestižní výstava se stává místem setkání výrobců, dovozců a prodejců pomůcek pro zdravotně znevýhodněné. Široké zastoupení mají na výstavě také chráněné dílny, které kromě vlastní prezentace nabízejí i své výrobky. Na místě si ověříme, co je nového a jak si stojíme v porovnání s ostatními účastníky. Již loňská účast ukázala, že jsme byli úspěšní. Svědčí o tom slova chvály hlavního manažera výstavy paní Bubeníkové a skutečnost, že jsme byli zařazeni mezi významné účastníky letošního ročníku.

Díky tomu dostáváme větší prostor v informačních a mediálních prostředcích výstavy. Již dnes se všichni těšíme a doufáme, že současné rozmary počasí nenaruší naše odhodlání dobře a kvalitně prezentovat celou Charitu Opava.

Ing. Pavel Šefránek, Chráněné dílny sv. Josefa