Charitu Opava vede od 1. září nový ředitel

31.08.2004 - Novým ředitelem opavské Charity byl k 1. září jmenován dosavadní vedoucí Domu sv. Cyrila a Metoděje ve Vlaštovičkách - Jan Hanuš (34). Podle slov RNDr. Anny Ekslerové je jmenování Jana Hanuše ředitelem zárukou stability organizace, která v opavském regionu poskytuje již od roku 1989 sociální a zdravotní služby a zaměstnává handicapované a na trhu práce znevýhodněné skupiny osob. "Moc se na práci, která je přede mnou těším a beru ji jako výzvu. Přebírám fungující organizaci, kterou nečekají zásadní změny, ale spíše ty, které se budou týkat kvality a efektivity práce. Ale to jsou změny, které jsou nastartovány dlouhodoběji a většina zaměstnanců o nich ví. Chci, aby současná střediska byla zachována a usiluji o to, aby se stále zkvalitňovala práce. Vlastně budu pokračovat v těch změnách, které zahájila paní ředitelka Ekslerová.", předeslal ke své nové funkci Jan Hanuš.