Charitní wellness se po rekonstrukci mění na Masážní centrum

15.05.2023 - Rozsáhlou rekonstrukcí prošlo Wellness centrum na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři. Vedle stavebních úprav, které zásadně zlepší komfort návštěvníkům, došlo také k úpravě nabízených služeb a tím i ke změně názvu tohoto střediska Charity Opava.

„Rozhodli jsme se věnovat intenzivněji tomu, co naši maséři umí nejlépe, a o co je také největší zájem mezi návštěvníky. A tím jsou především naše vyhlášené masáže,“ objasňuje změnu manažerka Charity Opava Petra Thiemlová. Značka Wellness centrum se tak oficiálně mění na Masážní centrum.

Stavební úpravy zde začaly v polovině letošního ledna a maséři, kteří mezitím působili na detašovaném pracovišti na Kylešovské ulici, se do Jaktaře vrátili v úterý 11. dubna. Změna k lepšímu pravidelné návštěvníky centra v Jaktaři určitě příjemně překvapí. Díky novým stavebním úpravám se rozšířila čekárna, ale především se zásadně změnil interiér. Najdete zde nové podlahy, omítky i podhledy, zastaralý nábytek nahradil nový a celkový dojem umocňuje moderní osvětlení.

Nabídka služeb se nově soustředí především na zdravotní a relaxační masáže. V nabídce bude například klasická masáž, manuální a přístrojová lymfatická masáž, reflexní segmentová masáž, reflexní masáž plosky nohou, masáže dětí a těhotných, masáž lávovými kameny a další. Kromě toho zůstává v nabídce Masážního centra také cvičení Dornovou metodou a spirální stabilizace páteře jako doplnění masáží k zajištění úlevy pro namáhaná a bolestivá záda. Přijďte se podívat, podrobnější informace a aktuální nabídky najdete na této webové stránce.

Děkujeme partnerům