Charitní obchůdky nabízejí úžasné vánoční dárky, slevu 30 % na všechno zboží prodlužujeme až do neděle 20. prosince!

15.12.2020 - Dekorace s vánoční tématikou, betlémy včetně krásných figurek, krásná keramika či šicí výrobky. To vše a mnoho dalších inspirativních vánočních dárků nabízejí charitní obchůdky v obchodním centru Breda & Weinstein, supermarketu Terno v Jaktaři nebo v Obchůdku pro Tebe na Kolářské ulici v Opavě. A mimořádná sleva 30 % na všechno zboží je prodloužena až do 20. prosince.

Na znovuotevření obchodů se připravovaly také prodejny Chráněných dílen Charity Opava. Charitní obchod naproti pošty v obchodním centru Breda & Weinstein dostal nový kabát. „Přidali jsme nové regály, aby se zákazníkům nakupovalo pohodlněji a měli v nabízeném zboží větší přehled,“ vysvětluje vedoucí dílenského marketingu Ludmila Slaninová. Samozřejmostí je nové zboží a výrobky s vánoční tématikou včetně polštářů, ubrusů a dalších dekorací. Před Vánoci zde bude otevřeno od pondělí do neděle od 9 do 21 hodin.

Nové zboží je připraveno také v obchůdku v jaktařském supermarketu Terno, kde mají otevřeno od pondělí do pátku do 8 do 19 hodin, a v Obchodku pro Tebe, kde Vám dárkové výrobky nabídnou od pondělí do pátku od 8 do 17 hodin.

Tak neváhejte a udělejte pod stromečkem radost svým blízkým: Se zbožím s vánoční tématikou, šitými hračkami, taškami, polštáři, keramikou a dalšími inspirativními dárky za příznivé ceny určitě neprohloupíte. Zboží navíc stále doplňujeme, takže se vyplatí zastavit se opakovaně.