Charita Opava zve starší spoluobčany z Opavy a okolí na hrátky s pamětí

31.08.2004 - CHARITA OPAVA ZVE STARŠÍ SPOLUOBČANY Z OPAVY A OKOLÍ NA HRÁTKY S PAMĚTÍ Klub svaté Anežky, denní stacionář pro seniory Charity Opava, připravil pro opavské seniory program nazvaný Hrátky s pamětí. Od 16. září 2004 bude probíhat vždy jednou týdně ve čtvrtek od 17. hodiny a potrvá 10 týdnů. Zábavnou formou si společně s lektorkami Alenou Vajdovou a Janou Pecháčkovou pokusíte vylepšovat paměť a udržovat své duševní schopnosti. Těšíme se na setkání s vámi při ukázkové hodině ve čtvrtek 9. září 2004 v 17 hodin v Klubu sv. Anežky na Masarykově ulici 39 v Opavě. Bližší informace je možné získat na tel. čísle 553 710 915. Přijďte se podívat, jistě vás tento způsob trávení jednoho volného podvečera v týdnu zaujme. Možná najdete také nové přátele, ale hlavně se spolu hodně nasmějeme.
CHARITA OPAVA ZVE STARŠÍ SPOLUOBČANY Z OPAVY A OKOLÍ NA HRÁTKY S PAMĚTÍ Klub svaté Anežky, denní stacionář pro seniory Charity Opava, připravil pro opavské seniory program nazvaný Hrátky s pamětí. Od 16. září 2004 bude probíhat vždy jednou týdně ve čtvrtek od 17. hodiny a potrvá 10 týdnů. Zábavnou formou si společně s lektorkami Alenou Vajdovou a Janou Pecháčkovou pokusíte vylepšovat paměť a udržovat své duševní schopnosti.
Těšíme se na setkání s vámi při ukázkové hodině ve čtvrtek 9. září 2004 v 17 hodin v Klubu sv. Anežky na Masarykově ulici 39 v Opavě. Bližší informace je možné získat na tel. čísle 553 710 915.
Přijďte se podívat, jistě vás tento způsob trávení jednoho volného podvečera v týdnu zaujme. Možná najdete také nové přátele, ale hlavně se spolu hodně nasmějeme.

Děkujeme partnerům