Charita Opava zaměstná maséra či masérku

17.03.2016 - Charita Opava vyhlašuje výběrové řízení na pozici masér či masérka. Místem pracoviště je Charita Opava, Přemyslovců 26, Opava – Jaktař.

Charita Opava vyhlašuje výběrové řízení na pozici masér či masérka. Místem pracoviště je Charita Opava, Přemyslovců 26, Opava – Jaktař. Jedná se o práci podle domluvy na zkrácený i plný úvazek s předpokládaným nástupem od letošního 18. dubna.

Pracovník provádí různé druhy masáží, zajišťuje koupele, obsluhuje saunu. Požadavky: SOU případně ZŠ, masérský kurz pro zdravotní masáže, schopnost samostatné práce, pracovní nasazení, zodpovědnost, spolehlivost. Předpokládaná mzda činí 12.000,- korun na celý úvazek.

Zaměstnanec může počítat také s benefity, mezi něž patří stravenky, pětitýdenní dovolená, odměny či zaškolení. Uvedené pracovní místo je vhodné pro osoby zdravotně postižené. Přihlášky spolu s životopisem a motivačním dopisem posílejte nejpozději do 11. dubna na adresu Charita Opava, Přemyslovců 26, 747 07 Opava 7 – Jaktař, p. Pospěchová nebo na e-mail personalni@charitaopava.cz .

Děkujeme partnerům