Charita Opava se prezentovala na veletrhu v Brně

19.09.2005 - Chráněné dílny sv. Josefa se účastnily 13.-19.9.2005 Mezinárodního veletrhu zdravotnické techniky, rehabilitace a zdraví HOSPIMedica v doprovodném programu "Pro Váš úsměv". Veletrhy Brno navštěvujeme každoročně. Tato výstavní akce je již pátou v pořadí. V letošním ročníku je naším vrcholným zájmem prezentovat co nejlépe Charitu Opava a činnosti našich klientů. Tak jako každý rok patří naše expozice k největším a podle ohlasů návštěvníků i k nejkvalitnějším. Nakonec se můžete sami přesvědčit z přiložené fotodokumentace.
Chráněné dílny sv. Josefa se účastnily 13.-19.9.2005 Mezinárodního veletrhu zdravotnické techniky, rehabilitace a zdraví HOSPIMedica v doprovodném programu "Pro Vás úsměv". Veletrhy Brno navštěvujeme každoročně. Tato výstavní akce je již pátou v pořadí. V letošním ročníku je naším vrcholným zájmem prezentovat co nejlépe Charitu Opava a činnosti našich klientů. Tak jako každý rok patří naše expozice k největším a podle ohlasů návštěvníků i k nejkvalitnějším. Nakonec se můžete sami přesvědčit z přiložené fotodokumentace.