Charita Opava pořádá Sluníčkové odpoledne

28.06.2011 - Přijďte se pobavit s námi na Sluníčkové odpoledne, které se uskuteční ve čtvrtek 30. června ve 14 hodin v areálu Charity Opava v Jaktaři, na ulici Přemyslovců 26...
Charita Opava srdečně zve všechny zaměstnance, dobrovolníky, příznivce a širokou opavskou veřejnost s dětmi na tradiční
 
SLUNÍČKOVÉ ODPOLEDNE,
 
které se uskuteční ve čtvrtek 30. června ve 14 hodin v areálu Charity Opava na ulici Přemyslovců 26 v Opavě – Jaktaři. Akce proběhne už po dvanácté a zajímavý program letos přichystalo mateřské centrum Neškola.
 
Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení roztleskávaček Církevní školy sv. Ludmily, na vystoupení Hlavnických Šeherezád a klauna Mirka Bulandu. K tanci a poslechu zahrají manželé Hudeczkovi.
 
Protože je akce určena hlavně dětem, bude pro ně připravena spousta zábavy a soutěží o ceny. Kromě toho se budou moci vozit na poníkovi a v improvizovaném kině OKO se pro ně budou promítat pohádky.
 
Pro všechny je zajištěno bohaté občerstvení, a kdo bude chtít, může si ve stánku koupit věci, které v Neškole vyráběly maminky. Své zboží pak k prodeji nabídnou i Chráněné dílny sv. Josefa, sociálně terapeutická dílna Radost a Chráněná dílna Vlaštovičky.
 
Srdečně Vás zveme!
Děkujeme Obchodnímu družstvu Tempo Opava,
které je generálním sponzorem Sluníčkového odpoledne.
 
 
 

Děkujeme partnerům