Charita bude vzpomínat na otce Jožku Motyku

21.05.2014 - Pietu na počest spirituála Charity Opava Jožky Motyky, který tragicky zahynul před rokem 24. června 2013 na dovolené na Slovensku, připravují na 17. června zaměstnanci, dobrovolníci a klienti opavské Charity.

Pietu na počest spirituála Charity Opava Jožky Motyky, který tragicky zahynul před rokem 24. června 2013 na dovolené na Slovensku, připravují na 17. června zaměstnanci, dobrovolníci a klienti opavské Charity.

Vzpomínkové setkání začne v 10 hodin mší svatou, kterou bude za otce Jožku sloužit ve stěbořickém chrámu Narození Panny Marie otec Klement Rečlo. Následovat bude uctění památky zemřelého kněze u pietního místa v nově zrekonstruovaném parčíku vedle kostela a také prezentace ze života otce Jožky Motyky a rekonstrukce okolí stěbořického kostela, o kterou se hodně zasloužil. Pro všechny je připraveno posezení a občerstvení, akce proběhne za každého počasí.

Kdo se do Stěbořic nechystá autem, může využít služeb MHD. Prvním vhodným spojem je autobus č. 212, který odjíždí od zastávky Divadlo směr Zlatníky v 8.53 hodin. Ze Zlatníků je to pak do Stěbořic krásná půlhodinová procházka lesem. Rovnou do Stěbořic Vás zaveze autobus TQM odjíždějící v 9.03 hodin od nádraží Opava Východ.

Děkujeme partnerům