Česká televize v Charitě Opava

28.04.2010 - V pondělí 26. dubna nás v Jaktaři navštívila Česká televize. Natáčelo se v Radosti, v Dílnách sv. Josefa a doma u jedné z klientek Charitní pečovatelské služby...
V pondělí 26. dubna nás navštívila Česká televize. Reportérka Veronika Gletzerová se zajímala o všechno, čeho Charita Opava za dvacet let svého trvání dosáhla, co nabízí klientům a jak pomáhá lidem v těžkých situacích.
 
V reportáži, která byla odvysílaná ještě téhož dne v „Událostech z regionu“ na ČT 1, vystoupili Petra Thiemlová, Zdislava Sovadinová, Dušan Gibes, klienti Radosti a klientka Charitní pečovatelské služby. Tu televize navštívila přímo doma, aby se přesvědčila, jak dobře se o své klienty staráme.
 
Televizní tým pak byl doslova uchvácen výrobky z keramiky z Dílen sv. Josefa. Reportérce Veronice Gletzerové padly do oka nástěnné hodiny, které si hned také koupila.
 
Chcete-li se na reportáž podívat, naleznete ji na www.ceskatelevize.cz/ivysilani/. Podle data vyhledáte v programu název pořadu a kliknete. Buďte však trpěliví, reportáž je až někde uprostřed „Událostí“.

Děkujeme partnerům