Česká televize natáčela v Charitě pořad

15.03.2011 - Ředitel Charity Opava Jan Hanuš a keramik Dušan Gibes vystoupí v jednom z dílů televizního pořadu "Hledám práci", a to již v dubnu...
Ač ani jeden z nich práci nehledá, oba se stali protagonisty jednoho z dílů televizního pořadu „Hledám práci“, který bude odvysílán v úterý 12. dubna ve 12.55 hodin na druhém programu České televize. Kdo? Ředitel Charity Opava Jan Hanuš a zaměstnanec keramické dílny Chráněných dílen svatého Josefa Dušan Gibes.
 
Jak uvedla vedoucí produkce Taťána Reková, pořad je koncipován tak, aby motivoval nezaměstnané při hledání práce, a to nejen odbornými radami, ale rovněž na příkladech skutečných příběhů lidí, kteří se nenechali zlomit osudem. Diváci se též seznámí s úspěšnou firmou či organizací, v tomto případě s Charitou Opava, která se významně podílí na zaměstnanosti, s jejím ředitelem i zaměstnanci.
 
V jedné z rubrik pak dojde i na výměnu rolí – a nevyhnul se tomu ani ředitel Charity Jan Hanuš, jehož protihráčem byl keramik Dušan Gibes. Jeho úkolem bylo dohlížet na to, jak pan ředitel zvládne jeho práci a případně poradit.
 
Více si můžete přečíst v dubnovém Domovníku, ještě více se pak dovíte, pokud se podíváte na pořad „Hledám práci“. Pokud jej nestihnete v televizi, bude ještě téhož dne, tedy 12. dubna, k vidění na internetu.
 

Děkujeme partnerům