Čas do uzávěrky 11. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT se krátí!

14.01.2019 - Necelá stovka fotografií do fotosoutěže MŮJ SVĚT se již sešla na adrese fotosoutez@charitaopava.cz. Termín, do kterého mohou své snímky do 11. ročníku prestižního fotografického klání posílat zaměstnanci, dobrovolníci a klienti Charity celé České republiky, se rychle krátí – neváhejte, uzávěrka je již posledního ledna!

Také letos vyhlásila porota v čele s garantem soutěže prof. Jindřichem Štreitem tři soutěžní kategorie pod názvy Portrét, Život kolem nás a Jak to vidím já. Termín na posílání fotografií vyprší přesně o půlnoci ve čtvrtek z 31. ledna na 1. února 2019, následně bude soutěž uzavřena, aby se hned zkraje února sešla odborná porota, tvořená vedle Jindřicha Štreita také pedagogem Institutu tvůrčí fotografie Jiřím Siostrzonkem a zástupcem partnerské firmy ASEKOL Zbyňkem Kováříkem, a vybrala ty nejlepší snímky.

Letošní ročník, kterým fotosoutěž vstoupila do druhé dekády své existence, bude o to slavnostnější, že vernisáž oceněných fotografií v úterý 5. března 2019 v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě doprovodí také představení výpravné publikace, která přinese všechny oceněné fotografie za uplynulých deset let této výjimečné fotosoutěže. Neváhejte, čekáme také na Vaše snímky! Na vítěze čekají diplomy a zajímavé ceny a jejich fotografie budou posléze celý rok 2019 putovat po České republice. Podrobnější instrukce a informace najdete na stránkách Charity Opava www.charitaopava.cz pod záložkou FOTOSOUTĚŽ.

 

 

 

Soubory ke stažení

muj_svet_letak_2019_A4_web.pdf muj_svet_letak_2019_A4_web.pdf 552 kB

Děkujeme partnerům