Byla jmenována nová rada Charity Opava

03.03.2006 - V únoru jmenoval ředitel Diecézní Charity ostravsko-opavské (DCH) Ing. Jiří Hořínek novou Radu Charity Opava. Jmenovací dekrety byly předány 23.2. Rada je jmenována na dvouleté období. Předsedkyní byla zvolena RNDr. Olga Rampáčková a jejím zástupcem se stal Ivo Mludek. Dalšími členy rady jsou P. Mgr. Pavel Cieslar, Ing. Mgr. Petr Krohe (dočasně rezignoval na tuto funkci z důvodu kandidatury na pozici koordinátora komunitního plánu), Mgr. Lucie Štěpánková a PharmDr. Marie Zajícová.
V únoru jmenoval ředitel Diecézní Charity ostravsko-opavské (DCH) Ing. Jiří Hořínek novou Radu Charity Opava. Jmenovací dekrety byly předány 23.2. Rada je jmenována na dvouleté období.

Předsedkyní byla zvolena RNDr. Olga Rampáčková a jejím zástupcem se stal Ivo Mludek. Dalšími členy rady jsou P. Mgr. Pavel Cieslar, Ing. Mgr. Petr Krohe (dočasně rezignoval na tuto funkci z důvodu kandidatury na pozici koordinátora komunitního plánu), Mgr. Lucie Štěpánková a PharmDr. Marie Zajícová.

Rada charity je poradním orgánem ředitele Charity Opava. Projednává rozpočet, vyúčtování, koncepci činnosti, výroční zprávu o činnosti, překládá návrh řediteli DCH na zrušení nebo zřízení aktivit, navrhuje odvolání či jmenování ředitele příslušné charity, které předkládá řediteli DCH. Rada charity řeší stížnosti, které jsou písemně podány na ředitele CHO. Řeší také stížnosti, které se dostanou až na její stupeň (viz schéma). Členové rady se scházejí zpravidla 6x do roka.

Děkujeme partnerům