Bohatý týden v klubu sv. Anežky

12.12.2006 - Klub sv. Anežky, denní stacionář pro seniory, nabízí celoročně svým klientům služby. Každý den v klubu, který prožívají uživatelé služeb spolu se zaměstnanci, má své. Ale přeci jen dny před Vánocemi, dny adventní, patří mezi ty nejkrásnější.
Klub sv. Anežky, denní stacionář pro seniory, nabízí celoročně svým klientům služby. Každý den v klubu, který prožívají uživatelé služeb spolu se zaměstnanci, má své. Ale přeci jen dny před Vánocemi, dny adventní, patří mezi ty nejkrásnější.

Týden plný překvapení a zábavy prožili senioři právě v uplynulém týdnu. Pondělí bylo pracovní. Uživatelé služeb vyráběli krásné dárečky pro ty, kdo před Vánocemi zavítají do klubu na návštěvu.

V úterý se za babičkami zastavil Sv. Mikuláš, kterého doprovázel anděl s čerty. Než sv. Mikuláš rozdal dárky, užili si všichni spousty legrace. Jedna seniorka dokonce zatančila vzácným hostům charleston.

Bohatý týden vyvrcholil ve čtvrtek odpoledne. Uživatelé služeb, rodinní pečovatelé a zaměstnanci klubu se sešli při společném předvánočním posezení. K příjemné atmosféře přispěly děti ze Základní školy Englišova s paní učitelkou Evou Gracovou. Zaměstnankyně klubu nachystaly skvělé občerstvení, které znatelně podpořilo dobrou náladu.

V Klubu sv. Anežky panuje stále příjemná atmosféra. A právě to je dárek, kterým klienti vždy obohatí své hosty.



Přejeme Vám všem šťastné a požehnané vánoční svátky a v novém roce hodně radosti a úsměvů.
za klienty a zaměstnance Klubu sv. Anežky
Jana Řehulková, vedoucí stacionáře

Děkujeme partnerům