Aquapark v Kravařích patřil koledníkům

03.04.2017 - Více než stovce koledníků Tříkrálové sbírky patřil v pátek 31. března od 20 do 21 hodin aquapark v Kravařích. Pozvala je tam zdarma Charita Opava jako poděkování za jejich práci v letošní Tříkrálové sbírce.

Více než stovce koledníků Tříkrálové sbírky patřil v pátek 31. března od 20 do 21 hodin aquapark v Kravařích. Pozvala je tam zdarma Charita Opava jako poděkování za jejich práci v letošní Tříkrálové sbírce.

A poděkování je skutečně na místě – vždyť v letošní Tříkrálové sbírce vybrali koledníci jen na Opavsku do 340 pokladniček částku, která se těsně přiblížila ke dvěma milionům korun! Vybrané peníze opět pomůžou prostřednictvím služeb Charity Opava potřebným na Opavsku.

Charita Opava chystá každoročně pro Tříkrálové koledníky řadu soutěží a odměn. Kromě volného vstupu do aquaparku Kravaře je to také bruslení zdarma na opavském zimním stadionu, soutěže o chytré mobily a nejlepší Tříkrálové selfie. Na konci června ještě pozveme všechny koledníky na tradiční Sluníčkové odpoledne plné zábavy, pohádek a soutěží.

Děkujeme partnerům